2014. október 18., szombat

Maybelline Baby Lips - teszt, vélemény

Halihó~

A Maybelline Baby Lips elnevezésű terméke körül igen nagy lett a hype, blogosok-Youtuberek dicsérik vagy éppen tiporják a sárba és mivel Magyarországra is behozták őket, úgy érzem megérdemelnek nálam is egy külön posztot.



Én jelenleg 3 árnyalatot birtoklok az ikonikus termékből, 2-t az eredeti kollekcióból (Cherry Me, Peach Kiss) és egyet az Electro kollekcióból (Strike a Rose). Az első kettőt még Németországban szereztem be a Dm-ben, ahol 2,45 eurót kérnek értük, a Strike a Rose-ra pedig egy itthoni Müllerben bukkantam, 795Ft-ért.

Csomagolásukat tekintve egyformák, szokásos ajakápoló átlátszó műanyag kupakrésszel(rajta a felirat színe különbözik aszerint, hogy melyik árnyalat vagy kollekció - pl. az Electro mindegyik színe fekete tartórészt kapott), a szokásos csavarás után tűnik elő a termék, akárcsak egy Labellónál.



Ajakápolóként van aposztrofálva, mégis ad némi színt, talán ezért is imádják sokan, mert elvileg egyesíti ezt a két dolgot.

Mit ígér a csomagoláson? Intenzíven tápláló színezett ajakápoló. Akár 8 órás hidratáltságot biztosít. Csak felnőttek használhatják. Csecsemők és kisgyermekek számára nem alkalmas. Látható eredmény 1 hét használat után tapasztalható - a tesztelők véleménye alapján. A résztvevők 82%-a szerint egészségesebbnek tűntek az ajkaik utána. A résztvevők 82%-a szerint babapuha finomságú ajkakat adott. A résztvevők 81%-a szerint érezhetően kevesbé szárazak az ajkaik utána. A résztvevők 71%-a szerint láthatóan megújultnak hatottak az ajkai. - 1 hetes fogyasztói teszt 105 résztvevővel.
Kis szövegértés, magyarfaktosként rá szeretnék világítani a cseles részekre: nem azt mondják, hogy egészségesebbek lesznek tőle az ajkaid, csak annak tűnnek. Nem megújulnak, csak megújultnak hatnak majd. Ebből is látszik, hogy azért ez sem csodaszer, aki komolyan küzd kiszáradt-kicserepesedett szájjal, annak valószínűleg nem ez hozza majd el a megváltást.

De akkor mit tesz? Ápol? Igen, de csodát ne várjunk tőle, 8 órás hidratálást meg pláne nem. Színt ad? Igen, visszafogottat, de mondjuk egy sulinapra pont elegendőt.



Az én árnyalataim közül látszik, hogy a Cherry Me a legpigmentáltabb, valamint a Peach Kiss az, amibe apró csillámocskák találhatóak. Szép fényt mind a három biztosít, azonban érdekes módon nálam a Strike a Rose volt az, amelyet a legjobb érzés volt viselni. Kicsit ragacsosan hatnak az ajkakon, de ez nem zavaró, a Strike a Rose volt szerintem a legkrémesebb felvitel után, már amennyire egy ajakápolóról lehet ezt mondani.
Még meg kell említenem, hogy igen, van illatuk, mégpedig elég édeskés, a Cherry Me kicsit cseresznyés, a Peach Kiss barackos, a Strike a Rose szimplán cukorkás, de ez ajkakon már egyáltalán nem érvényesül, viszont aki nem nagyon szereti ezt, az legyen óvatos.



Ha sorrendet kéne felállítanom, akkor a Strike a Rose nyerné az első helyet, mind állag, mind szín, mind kinézet terén, nekem ő vált be a legjobban. Szoros másodikként a Cherry Me jönne, amit előszeretettel használtam, amíg a másik nem volt meg. A hármasból ő a legpigmentáltabb, az fix. A Peach Kiss harmadikként kullog, nyárra a "semmi" helyett jó volt, de ő inkább a "meh, semmi extra" kategória, semmint a "wow".



Összességében? Nézzünk egy mérleget!
+
szép színt adnak
könnyen magukkal vihetjük őket bárhová
nagyszerű áruk van

-
nem ápolnak annyira, mint állítják
vannak gyengébben teljesítő árnyalataik is
csak a Müllerben kaphatóak (legalábbis én még nem láttam se Dm-ben, se Rossmannban!)

3-3 az állás, azt tudom mondani, hogy nem igazán must have darabok, nincs meg bennük az igazi "wow" faktor, de aki egy szépen színezett ajakápolót keres a mindennapokra és nincsenek nagyon szárazságra-kicserepesedésre hajlamos ajkai, azoknak tudom ajánlani.

Nektek mi a tapasztalatotok velük? :)

Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése