2015. április 25., szombat

Nagy tavaszi-nyári kívánságlista

Sziasztok!

Valamiért úgy érzem mostanában csak kívánságlistákkal jövök nektek, de ígérem, május elejétől, miután lementem az érettségik írásbeli részei, rengeteg tesztes és egyéb poszttal is érkezem!

Mára azonban egy hosszú listát hoztam azokról a kozmetikumokról, amik nem hagyják nyugodni a fantáziámat, beszerzési helyükről és árukról. Ha a közeljövőben és nyáron beszerzek valamit, az 99%, hogy erről a listáról lesz és talán nektek is tudok egy-két tippet adni.

Arc

1. Missha Creamy Latte tisztító hab



Mióta beleástam magam a koreai skin care rejtelmeibe, azóta foglalkoztat ez az arctisztító hab téma és szerencsére sikerült találnom egy jó árkategóriás, könnyen elérhető terméket a Missha Creamy Latte kollekció személyében. Három változata létezik, csokis, epres és zöld teás, összetételükben kicsit eltérnek, de mindhárom azt ígéri, hogy hidratálja, tisztítja és vitaminokkal táplálja az arcbőrt. Jól hangzik, ugye?
Megtalálható: Iparfüméria, BeautynetKorea
Ár: Iparfümérián 1950Ft

2. Baviphat epres méregtelenítő maszk



Elég jó a promóciós szövege és a bőröm mostanában a stressz miatt eléggé össze-vissza állapotban van.
"Mélytisztító agyagmaszk, pórusösszehúzó, kontrollálja a faggyútermelést, és enyhülést nyújt a problémás bőrnek.
Eper kivonattal segít a faggyútermelés szabályozásban, és a pattanások megelőzésében, gyümölcssavakban és C vitaminban gazdag, ezáltal eltávolítja az elhalt hámsejteket, és összehúzza a pórusokat.
Antioxidáns hatású, megelőzi a különböző bőrproblémák kialakulását, tiszta és ragyogó bőrt biztosít, miközben megakadályozza a bőr idő előtti öregedését is."
Megtalálható: Multi-vitamin, Légy szép! webáruház
Ár: 2750Ft mindkét helyen

3. Etude House Face Conditioning krém



Beauty Secrets From Nora már írt róla, nosza előkaptam én is a teszterem és wow, a hatás ugyanaz volt!
Leírása szerint hidratál, feszesíti a bőrt és jó alapot biztosít a sminknek. SPF25-tel ideális a nyári, tavaszi időszakban, főleg az olyan sápadt embereknek, mint én, aki kimegy két pillanatra a napra és megég.
Megtalálható: BeautyNetKorea
Ár: a 40g-os kiszerelés 9 dollár, átszámítva 2500Ft körülire jön ki

4. Maybelline Baby Skin primer



Ki ne hallott már róla? Jót, rosszat egyaránt, így nagyon kíváncsi lettem, amikor láttam, hogy Iparfümérián elérhető. Őt tuti beszerzem!
Megtalálható: Iparfüméria
Ár: 2590Ft jelenleg

Szemek

1. Makeup Revolution Iconic Pro 2



A méltán híres Lorac Pro 2 paletta hasonmásaként emlegetik, ígéretes teszteket találtam róla, ilyen árral nem lehet kihagyni.
Megtalálható: Pink Panda webshop
Ár: 2790Ft

2. W7 Lightly Toasted paletta



A másik paletta, ami után hosszabb ideje sóvárgok, az Urban Decay Naked 1 hasonmása a W7 Cosmeticstől. Vagy ő, vagy a Makeup Revolution fog a kosaramban landolni, még nem döntöttem el.
Megtalálható: MakeupPlaza
Ár: 4495Ft

3. MAC Paint Pot



Van egy olyan merész elhatározásom, hogyha jól sikerül az érettségi és meglesz a 455 pont, akkor belibbenek egy MAC üzletbe és megveszem életem első Paint Potját, rúzsát és pirosítóját tőlük. Ha nem sikerül úgy az érettségi, mint elvárnám magamtól... akkor fájdalomdíjak lesznek :)
Megtalálható: MAC szaküzlet
Ár: 6100Ft

Száj

1. MAC rúzs



Ahogy előbb is említettem, egy MAC rúzs is szívem vágya, valamilyen természetes árnyalatban, így videók meg blogposztok alapján az Angel, a Twig és a Modesty a top3 a listámon.
Megtalálható: MAC szaküzlet
Ár: 5900Ft

2. Rimmel Oh My Gloss szájfény



Jóval elérhetőbb árkategória a Rimmel újdonsága, ami több jól kihasználható színben is érkezik, az én kiszemeltem a Captivate me.
Megtalálható: Müller drogéria, Iparfüméria
Ár: Iparfümérián 1420Ft

Ezek lettek volna azok a dolgok, amikről mostanában ábrándozom, valószínűleg fontos szereplői lesznek későbbi haulos videóknak vagy blogposztoknak.

Nektek mi szerepel a tavaszi-nyári wishlisteteken?
Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

4 megjegyzés:

  1. A MAC Twig rúzsa nekem is meg van és egyszerűen imádom! Nagyon szép szín, bár eléggé barnás tónusú, szóval ha valami természetesebbre vágysz, akkor az Angel lesz a jobb választás, az olyan kis kellemes rózsaszín :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is engedd meg, hogy elmondjam, imádom a blogodat, nem hittem a szememnek, mikor láttam, hogy te kommenteltél :D
      az Angelben így látatlanban annyi zavar, hogy apró csillámok vannak benne, hétköznapokra jobban preferálom a csillámmentes rúzsokat, de majd meglátjuk :) köszönöm a tippet!

      Törlés
  2. Nekem paint potokból a Soft Ochre van meg, azt használom szemhéjalapnak, nekem egész nap tart, bár az UD primer potiont nem veri nálam. Bavibhattól a mangós arcradírt próbáltam még 2 éve, egész jó volt, de valahogy azóta se vitt rá a lélek, hogy ismét koreai cuccot rendeljek, pedig annyi jót hallani róluk, ideje lesz körülnéznem. :D Wish listet én is nemrég posztoltam, szerencsére már elég sok mindent sikerült beszerezni róla, bár a Lorac Pro még mindig várat magára.. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Andi!
    Szeretnék érdeklődni, hogy amit videódban mutattál koreai arckrémet, amitől te meg barátnőd is el voltatok ájulva, mi volt a neve? (fehér fura tubus)
    Bár inkább a beautynetkorea-s linknek jobban örülnék, mert akkor azonnal landolna is a kosaramban. :D

    Köszönöm! ^^

    VálaszTörlés