2014. február 5., szerda

100. bejegyzés - Egy Youtube vlogger vallomásai TAG

Halihó~

El se hiszem, hogy ez a 100. bejegyzésem... Repül az idő, ugye? Több mint dupla annyit blogposztot csináltam eddig, mint videót :)

Keresgettem, hogy mégis milyen témájú legyen a 100. poszt, valami különlegesebbet akartam, de mégsem annyira eltérőt és akkor ráakadtam erre a videóra és a Youtube Vlogger Vallomásai TAG-re.
Neki is ugrottam lefordítani a kérdéseket magyarra és el is készítettem!

Egy Youtube Vlogger vallomásai

1. Egy héten hány órát töltesz forgatással/szerkesztéssel?
A forgatás maga nem szokott sok időt felemészteni, háromnegyed órába bele szoktam férni előkészületekkel, próbafelvétellel és mindennel együtt. A szerkesztés már más, sokszor több lépésben szerkesztek és van, amikor másfél órába is beletelik, hogy készre mentsek egy videót(ebből 15-20 perc a mentés, a "render"elés)

2. Költekező vagy, vagy spórolós?
Az attól függ :) A kiárusításokon/akciókon sokszor nem tudok ellenállni, de egyébként figyelek arra, hogy felesleges dolgokra ne költsek. Ha pedig nagyon szeretnék valamit, képes vagyok a spórolásra, hogy megvehessem.

Money by xadik

3.Mikor a legkönnyebb filmezned?
Kora délután, mikor még könnyű koncentrálnom és a fényviszonyok se borzalmasak. A videó típusától is függ, például én imádok tag-eket meg beszélős videókat filmezni :)

4.Mi teszi a kamera előtti beszélést könnyebbé a számodra?
Az, hogy elképzelem az embereket a kamera mögé, hogy ne nézzem magam hülyének, hogy magamba beszélek. Egyébként minden videó előtt eldöntöm, hogy E/2-be vagy T/2-be szólítom meg a nézőket, majd ezt a videó közepén elfelejtem és random váltogatom.

5. Mi a legrosszabb sminkkel/hajjal kapcsolatos szokásod?
Sminkkel talán annyi, hogy húzgálom a szemem, ha a felső szempillatőt akarom precízen kihúzni, vagy az alsó vízvonalat, tudom, hogy ezt nem szabadna, de van, amikor nem megy máshogy.

6. Mi az az idézet, ami alapján szerinted a világnak élnie kellene?
Ez egyszerű kérdés, ez van a telóhátteremen is:
Álmodj. Higgy. Alkoss. Sikerrel jársz. (szabad magyar fordítás...)


7. Hány percig készülődsz egy átlagos napon?
Átlagos nap nálam sulit jelent, ahova nem sminkelem magam durván, szóval 5-10 perc elég rá. Főleg mióta megcsináltam az 5perces smink kihívást :P

8. Mi a kedvenc videód Youtube-on?
Nem kell hozzá semmi megjegyzés, csak nézzétek meg és megértitek miért:


9. Ki az a Youtuber, aki több feliratkozót érdemelne, mint amennyi most van neki?
Nóra a videói alapján többet érdemelne, de ami késik, nem múlik, biztos vagyok benne, hogy hamarosan felfedezik maguknak az emberkék és beindul nála az áradat :)

beautysecretfromnora

10. Egy dolog, amiért leginkább várod a következő évet?
Nem egészen a következő évet, de ezt az évet nagyon vártam tavaly és még most is, mert áprilisban lesz a 18. születésnapom~

11. A legkínosabb forgatási pillanat?
Épp ma történt, olyan köhögőrohamot kaptam a mondat közepén, hogy ki kellett mennem a konyhába teáért és hosszú percekig forgott a kamera, én meg nyeldekeltem, hogy ne fulladjak meg. Majd újrakezdtem az egészet.

12. Mennyi időt vesz igénybe, hogy felkészülj egy-egy videóra?
Az ötletek hirtelen jönnek, előtte lévő este fejben megtervezem a dolgokat, majd forgatás előtt 10-15 percet szánok felkészülésre. Szóval nem sok, max. egy óra, ha mindent beleszámolunk.

13. Jelenleg normális ruha(felső, nadrág) van rajtad, vagy pizsama?
Pizsama :) Itthon vagyok betegen.

14. Mire vagy a legbüszkébb az életedben?
Hogy be tudom bizonyítani az embereknek, hogy igenis én is érek valamit.


Ezennel tagelek minden youtube vloggert, hogy töltsék ki ezt a taget :D

Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

1 megjegyzés: