2015. január 1., csütörtök

Évösszegző - 2014

Halihó~

Visszanéztem a tavalyi kis évösszegző blogbejegyzést és elképedtem a változásokon. Te jó ég...
Tavaly ilyenkor 8800 oldalmegjelenítésnél tartott a blog, 22 követővel, Youtube-on pedig 670 feliratkozóm volt, Facebook oldalamat 79-en lájkolták.
Most hol tartok?
6830 feliratkozó Youtube-on, 289 követő itt, 37443 megtekintéssel együtt, 1529 lájk Facebookon... és 575 300 megtekintés Youtube-on! Honnan került elő ennyi ember?
(legnépszerűbb videóim 37, 36 és 31 ezer(!) megtekintéssel büszkélkedhetnek)Tényleg, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok, hogy valaki időt szentel annak, amit én itt hobbiból csinálok és pozitív visszajelzéseket hagy, hogy érdemes ezt tovább folytatnom. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki 2014-ben akár csak egy percet is áldozott az én munkásságomra az idejéből.

De ha szó volt a múltról, beszélek egy kicsit a jövőről is. 2015 van, január 1, még leírni is elképesztő (én az a fajta ember vagyok, aki minimum februárig még reflexből az előző évet írja a dátumhoz...). Idén májusban fogok érettségizni, aztán, ha minden jól megy, irány az egyetem. Egyelőre nem tudom hogyan fogom a tanulmányaim mellett fenntartani a blogom és a Youtube csatornám, de megpróbálom, hiszen szervesen az életem része, még ha voltak/vannak is mélypontjaim időnként.

Újévi fogadalmaim nincsenek, mert nem szeretek korlátok között élni, úgyhogy ezúton kívánok mindenkinek sikerekben, boldogságban gazdag új évet!Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok az eddigi sikereidhez!:) Csak így tovább. Én most tartok ott ahol tavaly Te de már így is olyan hihetetlen amikor valaki feliratkozik vagy megjegyzést ír..:') A csillagszórós kép pedig nagyon szép!:)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a szép számokhoz! :)
  Ugyanígy vagyok egyébként a dátummal, csak most, hogy dolgozom már jobban oda kéne figyelni, mert már számít, úgyhogy készülök január 5-re :D
  Boldog új évet Neked is!
  Remélem hamarosan tudunk találkozni :))

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok szép számhoz és sok sok posztot a jövő évbe!
  Minden jót Kívánok!

  VálaszTörlés