2015. szeptember 25., péntek

Glamour-napok 2015 ősz - kívánságlista

Sziasztok!

Tudjátok mi következik, úgy érzem ez az egyetlen állandó bejegyzés a blogon, de sebaj, most is megosztom veletek az én glamour-napi kívánságlistámat, ugyanis október 8-10. között újra shoppingünnep!

1. 50% Astor - dm, Müller, Rossmann
Mindhárom nagyobb drogériába jár a kupon, én valószínűleg csak az egyiket fogom elhasználni, terveim szerint pedig a Soft Sensation Lipcolor Butter Matte változatára. Múltkor az Elegant Nude árnyalatot swatcholtam kíváncsiságból, nem tűnt olyan szárazan mattnak, remélem hétköznapokra olyan kényelmes viselet lesz, mint a nem matt változata.
eredeti ár: 2700Ft
kuponnal: 1350Ft


2. 20 % H&M
Itt bármi történhet, nem néztem ki egy bizonyos darabot, mert tuti nem lenne, de szóba jöhet pulcsi, kalap vagy akár táska is. Bármi őszi :)

3. 50 % L'oreal Paris dekorkozmetika - dm
A L'oreal újdonságaira érdemes figyelni, múltkoriban én is szemügyre vettem őket és örömmel konstatáltam, hogy a megújult csomagolású True Match alapozójuknál végre gondoltak a hófehérkékre is és világos színeket is piacra dobtak. Ha annyira jó maradt a formula, mint amennyire volt, én biztos elhozok egyet!
Eredeti ár: 4500Ft
Kuponnal: 2250Ft



4. 50% Max Factor - dm
A Max Factor termékek eddig nem annyira nyűgöztek le, a CC krémük egy darabig nagy kedvencem volt, de aztán pattanásokat okozott, a híres Creme Puff púderük nálam semmi rendkívülit nem tett. De nem adom fel, az új pirosítóik, a Creme Puff pirosító igencsak szépre sikerültek és csak jókat hallottam róluk, eredeti áruk kissé horribilis, de féláron lehet bepróbálok egy szép természetes árnyalatot.
Eredeti ár: 4400Ft
Kuponnal: 2200Ft


5. 50% Maybelline . dm
Csábít a The Nudes palettájuk, ami féláron csak 2300Ft lenne, de valószínűleg a Lash Sensational
csodaspiráljuk utánpótlására váltom be a kupont.


Eredeti ár: 2000Ft
Kuponnal: 1000Ft

6. 40% Maybelline - Rossmann
Éppen kifogyott a szemhéjfilcem is, de a L'oreallal végeredményben nem voltam annyira elégedett, ezért visszatérek a Maybelline Master Precise-ra, ami nálam egész nap tartott, gyönyörű fekete volt és precíz vonalat lehetett vele húzni.
Eredeti ár: 2000Ft
Kuponnal: 1200Ft


7. 20% Milani webshop
Az újdonság, a szenzáció, hogy a Milani Cosmetics megnyitja magyar webshopját, ahonnan könnyen elérhetőek lesznek méltán híres termékeik, ráadásul 20% kedvezmény is lesz rájuk a Glamour-napok alkalmával! Kell ennél jobb kombináció?
Eleve hosszú a kívánságlistám tőlük, de első körben szerintem egy Color Statement rúzsukat fogom kipróbálni, csak pozitívumokat hallottam róluk.
Webshop: milanicosmetics.hu

(kép forrása: dracmakens.tumblr.com)

8. 50% Rimmel - dm, Müller, Rossmann
Ahogyan az Astornál, úgy a Rimmelnél is mindhárom drogériában 50%-os kupon érvényes, nem néztem ki semmi különlegeset most, de egy rúzsra bármikor vevő vagyok :)

9. 25% Rossmann
A Catrice Liquid Camouflage korrektora újdonság és elvileg magában hordozza a tégelyes tesó összes jó tulajdonságát, mindenképpen lecsapok rá! Az áráról információkat nem találtam, így nem tudom mennyibe kerül majd, ha lejön belőle 25%.


10. 20% The Body Shop
Örvendetes tény az is, hogy a Westendben is nyílt TBS üzlet, így még könnyebben hozzájuthatunk a termékekhez. Az én figyelmem elsősorban az arcápoló termékekre fókuszálódik, mivel elkél a hidratálás az újra száraz korszakát élő bőrömnek.
Leginkább az E-vitaminos termékcsaládjuk foglalkoztat, élőben fogok majd dönteni, hogy melyiket éri majd meg elhoznom az akcióval.

Ezek lettek volna az én kívánságlistás dolgaim, valószínűleg nem fogom mindent elhozni (munkát kereső egyetemistaként nem vagyok milliomos sajnos), de szépen lassan szerintem minden a birtokomban lesz innen :)

Nektek mik szerepelnek a képzeletbeli listátokon?

Andi

2 megjegyzés:

  1. A Max Factor kupont először spirálra szerettem volna ellőni, de rájöttem, hogy jobban szeretem a jól bevált Astoromat, így én is a Creme Puff pirosítók felé vettem az irányt :)

    VálaszTörlés
  2. Egy matt Astor rúzsra nekem is régóta fáj a fogam, a Catrice korrektor csak szem alá válik be, de nekem úgy is kicsit irritáló, ezért most a tégelyes változattal teszek egy próbát, bár érzem, hogy utálni fogom. :') A Catrice-nek a Maroon rúzsát is kinéztem, Yves Rocher-től egy hajápolót meg a Noix de Coco parfüm miniváltozatát, meg anyunak néhány alapfelszerelést, mivel most kezdett el sminkelni. :D
    Ez lesz az első Glamour napos izébizém, szóval remélem, nem esek nagyon pofára ^^

    VálaszTörlés