2016. április 22., péntek

Első benyomások: Milani Cosmetics Stay Put Brow és égetett bronzosító

Halihó!

A mai bejegyzés apropója, hogy megérkezett a Milani Cosmetics rendelésem és mivel április 24-ig 20% kedvezmény jár minden termékből, ha használjátok az april20 kuponkódot, gondoltam bemutatom, én miket szereztem be, hátha hasznotokra lehet.Két olyan termékre ruháztam be, ami nem szerepelt a kollekciómban, de mivel sokat hallottam róluk, régóta fontolgattam a beszerzésük és nincs is jobb, mint 20%-kal kevesebbért hozzájutni, ugye?
Amit először a kosaramba raktam, az a márka szemöldökfestéke/szemöldökkréme, ami a Stay Put Brow névre hallgat. Aki egy kicsit is megszállotja a szemöldöke formázásának, annak nem kell bemutatni az ikonikus Anastasia DipBrow Pomade-t, azonban akadnak már versenytársai a piacon. A Milani Cosmetics híres arról, hogy ikonikus termékek ikertestvéreit árulják jóval barátságosabb áron, ezért én, aki még sohasem használt ilyen szemöldökkrémet, úgy döntöttem, hogy márpedig kipróbálom. A magyar webshopban 5 szín közül lehet válogatni, a halvány taupe-tól egészen a sötétbarnáig, én hosszas mérlegelés után a 02 soft taupe színt hoztam el. Nem mondom, hogy 100%-osan olyan, mint amilyet elképzeltem, kicsit talán túl világos a hajam színéhez, de szerencsére taupe és nem melegebb tónusú barna, ami nekem nagyon elüt a hajtöveim színétől.Egy kis elegáns fekete-arany tégelyben érkezik a 2,6 g festék, amihez egy ecset is jár, tömör szintetikus szálakból, meglepően jól működik a felvitel vele. Az ecset duplavégű, a másik oldalán egy kefe található az elkészített szemöldök átfésüléséhez, legalábbis a csomagolás hátoldalán lévő leírás alapján, ami egyébként nagyon hasznos a hozzám hasonló "kezdőknek", akik még nem dolgoztak krém állagú szemöldökformázó termékkel. Azonban én a saját ízlésemre alakítottam a felvitelt, nem szeretem a nagyon élesen meghúzott szemöldököt, de szerencsére az ecset kellő szabadságot nyújt, húzhatunk vele éles és puhított vonalakat is, továbbá a kefével tovább lehet lágyítani és természetesebbé tenni az összhatást.


Ahogy említettem, a soft taupe nekem egy hangyányit túl halványnak bizonyult, egy kicsit átmentem rajta az Urban Decay Naked Basics 2 paletta Primal árnyalatával és már készen is voltam! Direkt nem egyengettem el a szálakat szemöldökgéllel, kíváncsi voltam hogy bírja a gyűrődést, de 5 óra elteltével is ugyanúgy a helyén van a szemöldökön szerencsére!
Megéri-e a 2790 Ft-ot? (Ami most kb. 2200Ft, a kedvezménnyel...) Szerintem meg, gyorsan és precízen lehet vele dolgozni, bár ügyelni kell rá, hogy egyszerre ne vegyünk fel túl sok terméket az ecsettel, mert nagyon mű lehet az összhatás és a tartósságára sincs panasz. Aki gondolkodik az Anastasia Dipbrow Pomade beszerzésén, mindenképpen próbálja ezt is ki, hátha rájön, hogy nem kell annyit költenie egy szemöldökkrémre!A másik termék, amire felhasználtam az akciót, egy bronzosító, mégpedig a márka égetett bronzosítója. Mióta a Luminoso fantázianevű pirosító mindennapi társammá lett, nézegettem a bronzosítókat is, a sápadt, száraz bőrömnek elkél még az optikai tuning, így választottam végül a legvilágosabb Glow árnyalatot. Érdekes a marketingszövege: "3 különböző árnyalatban kapható,  használhatod a szemedre, arcodra, testedre – bárhova és mindenhova, ahol ragyogni szeretnél.", én mondjuk maradok az arcon való felhasználásnál.
A felülete egyszerűen gyönyörű, halványbarna festék arannyal futtatva, ami a bőrön is szépen látszik, mondhatni kettő az egyben: highlighter és bronzosító, száraz bőrű sorstársaim imádni fogják a finom fényt, amit ad.
Itt sem teljesültek 100%-osan az elvárásaim, inkább közelebb áll egy aranybarna tónusú pirosítóhoz a szín a bőrömön, mint bronzosítóhoz, de tetszett a végeredmény, úgyhogy nem bánom. Egészséges színt és fényt ad az arcomnak, a felvitelre itt is figyelni kell, mert nagyon pigmentált, bár utána könnyű eldolgozni.
2990Ft-ért 7g terméket kapunk, ami kézbe véve hatalmas(vagy csak nekem kicsi a kezem), tuti nagyon sokáig elég lesz ennyi termék, ha azt nézzük, hogy egy leheletnyi is elég, annyira pigmentált. Kapunk hozzá a kompakt aljában egy pici tükröt és ecsetet is, ahogy ez az égetett pirosítóknál is jár, igazításhoz nem rossz, de én mással preferálom a felvitelt reggel.


A swatchon is látszik, hogy inkább melegebb árnyalatú, aranybarnába hajlik a szín, aki ezt nem szereti, az óvakodjon, de szerintem szemhéjon vagy almácskán pirosítóként is jól fog mutatni, univerzális árnyalat!

És íme egy nehezen összehozott kép a teljes sminkről, avagy a szemöldökkrém és a bronzosító hogyan mutat az összképben:
(a rúzs egyébként a Rimmel Only One Peachy Beachy árnyalata, imádom!)

Nekem tetszenek, beváltották a hozzájuk fűzött reményeket és a tartósságukra sincs panaszom, így 20%-kal olcsóbban pedig még inkább megérte!

Ti miket próbáltatok már a Milani Cosmetics-től? 

Andi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése