2014. március 8., szombat

Essence - All about nude paletta~

Halihó~

Igen, tudom mennyire el vagyok maradva az itteni bejegyzésekkel, de ma délelőtt szépen sütött a nap, időm is volt, befotóztam az új Essence szerzeményemet és el is hoztam róla a posztot.


Ahogy a címből is kitalálhattátok a mai szövegelés főszereplője az Essence egyik új palettája, az All about nude, ami egytől egyig természetes, neutrális színeket tartalmaz. (Egyébként létezik még három testvére, az All about candies, az All about paradise és az All about sunrise.)

Első látásra szerintem mindenki úgy járt mint én... csak nem egy Naked3-ról inspirálódott, megfizethető palettával állunk szemben?! Wow.

Idén tavasszal hódítani fognak a rózsaszínes árnyalatok, a taupe, a meleg barnák és társaik, és ezt nem csak az Urban Decay, hanem az Essence is felfedezte magának. Milyen jól tette!

A palettát én a Dmben vettem, 1200Ft-ért. Nem a legolcsóbb, de jó dolgokat olvastam róla, gondoltam adok neki egy próbalehetőséget.
Az újdonság 6 színt tartalmaz, a pezsgőszíntől egészen a vörösesbarnáig, két rózsaszín és két barnás-taupe árnyalattal megspékelve. (Mérete ugyanakkora maradt, bár a régi, kivont Essence paletták több színt tartalmaztak, de egy-egy szín kisebb méretű volt...)
Szokásos Essence csomagolás, minden átlátszó, nem zavar és strapabírónak bizonyult nálam, vékony és elfér a kezemben.

Hátoldalán a szokásos marketingszöveg, az Essence oldalán így írnak róla: "Az elragadó megjelenés garantált a hat-hat trendi színt tartalmazó szemhéjpúder palleták segítségével. a szemhéjpúder lágy textúrájú csillámos, matt és metál hatású színeket is tartalmaz - a csodás megjelenésért."
Ebből aláírom, hogy tényleg trendik a színek, textúrájuk lágy, nem igazán mattok, de szép csillogásuk van, nem az a harsány, hanem inkább az a fajta, amit szívesen visel hétköznapra is az ember lánya.

Nézzük a pigmentáltságot! Én itt le voltam nyűgözve. Minden swatch alap nélkül készült, csak a mutatóujammal, egy vonással!!! A képek ablakon átszűrődő, természetes napfényben készültek.

Ámultam és bámultam. Gratuláció az Essence-nek! A pezsgőszín kicsit halvány, de ennek így is kell lennie, tökéletes a szemöldök kiemelésére és a belső szemzug kivilágosítására, az első, mattabb rózsaszín muzsikált a leggyengébben a hatosból, de satírozó színnek el fog menni szerintem. A jobb sarokban lévő szürkés-barnás árnyalat ideális lesz, ha valami sötétebbet szeretnél az egész mozgó szemhéjadra, de mégsem harsányat, a bal alsó rózsaszín swatchon már nem annyira tűnik rózsaszínesnek, de gyönyörűen mutat. Az utolsó két szín pedig... egy taupe és egy vöröses barna. De még milyen! És az a pigmentáció... Beírhat egy piros pontot tőlem az Essence, már csak ezért a két színért is érdemes volt megvenni ezt a palettát.


Végeredményben nekem elnyerte a tetszésemet és bekerült a mindennap használt termékeim közé. Felvitelére én inkább az ujjaitokat ajánlom, az ecsetek hajlamosak csökkenteni a pigmentációt... Nektek is bátran tudom ajánlani, ha a hétköznapokon szívesen nyúltok a visszafogottabb színekhez, az én kék szememhez jól állnak ezek az árnyalatok és az elérhetősége is a javára írható :)
Kell ennél több?

Szeretnétek, hogy készítsek egy egyszerű hétköznapi sminket vele?

Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

3 megjegyzés:

  1. Jaj, de édes kis paletta, tökéletesek tavaszra a színei :-) A sminket pedig kértem volna akkor is, ha nem ajánlod fel :-)

    VálaszTörlés
  2. Wow! Ezzel a poszttal felkeltetted ám a figyelmem! :) nem lehet rossz ez a paletta..

    VálaszTörlés
  3. Tetszetős ez a paletta, szépek a színe és ezek összeválogatásai a palettában. :) A kedvencem a vöröses szín, de csak amiatt venném meg szinte, így nekem 1200-at nem ér meg . A többi szín meg más kencémben megtalálható. :D
    És igen, jöhet a smink. :D

    VálaszTörlés