2014. május 10., szombat

Makeup Revolution haul - Part 1

Hey~

Mikor elkezdtem ezt a bejegyzést, rájöttem, hogy sok ideje nem posztoltam semmit, csak videókat gyártottam. Upsz. (A blog átlépte a 21000 oldalmegjelenítést, köszönöm! )
Bocsánatkérésképpen fogadjátok a nemrég berobbant márka, a Makeup Revolution termékeinek tesztelését/véleményezését. :)
Az első részben azokat a dolgokat fogom bemutatni, amit a Pink Panda Magyarországtól kaptam tesztelésre.

So I gathered up my courage and decide to do a haul/review post in both languages, in Hungarian which is my mother tongue and in English since it is the easiest way to spread the revolution :) hopefully my rather poor language skills won't bother you too much...
In Part 1 I will show you the products that I got from Pink Panda Hungary to review. Kezdve a legjobban megkedvelt dologgal, ami egyértelműen a márka monója lett, mégpedig a Base! árnyalat. A tökéletes alap, szó szerint. Sokoldalú, hiszen használhatod az egész mozgó szemhéjon magába, világosíthatsz vele egy szemsminket, vagy csak a belső szemzugba, highlighterként is megállja a helyét. Csomagolása egyszerű, átlátszó műanyag tetővel záródik, 690Ft-ért bőven megteszi. Azóta szerves része lett a mindennapi sminkjeimnek, kiszorítva az Essence cappucino please! monóját. Tartósságát tekintve bőven kibírja a sulis órákat, alappal.
Let's start with my new favourite, the single eyeshadow in Base!. As it says, it's the perfect base colour for me, it can be used alone on the eyelid or as a highlighter in the inner corner of the eyes so it's absolutely multi-purpose. Base! is a light champagne colour with goldish shimmers, the colour payoff is amazing even without a primer (I didn't use primer for the swatches). I have been using it as a base colour in my school makeup for some days now (abandoning my Essence cappucino please! mono) and I have to say I'm very satisfied: it lasts all day with a primer even on my oily hooded eyelids. For that price, you shouldn't miss it!A második helyre a toplistán az Amazing Care #happylips hidratáló rúzsa ért fel, az én színem a Love Pink! Hát tényleg boldoggá tette az ajkaimat :) Ahogy láthatjátok, a rúzs kialakítása igen sajátságos, mivel egy rúzs + ajakbalzsam kombóról van szó, a külső átlátszó réteg az argán olajos ápoló balzsam, a belső cseppformájú rész pedig az élénk rúzs. Hidratálja az ajkakat és még színt is ad! Az én ajkaimon nem ennyire élénk a szín, de így is szép, nyárias viselet. Tartósságát tekintve azonban nem kiugró, nem evés-ivásra tervezték, de mivel abszolút nem szárítja az ajkakat, újrarúzsozni vele kb. olyan érzés, mintha ajakbalzsamot használnánk. Hatalmas kedvenc és az első ilyen pinkes rúzs, ami belopta magát a szívembe!
The Amazing Care #happylips lipstick got the second place on my imaginary top list, my colour is Love Pink! It really made my lips happy :) As you can see, the lipstick looks very unique: the outer (transparent) part is made of argan oil and the inner part is the vivid lipstick. It soothes the lips and gives them a nice colour, wow! On my lips the colour is not as vivid as it seems on the swatch but it's still a nice shade, ideal for summer. It doesn't last amazingly long, after eating or drinking it disappears but since it doesn't dry nor irritate the lips, reapplying it feels like you are using lip balm. My new favourite lip product and my first hot pinkish lipstick that managed to crawl into my heart.


A következő termékre nagyon kíváncsi voltam, de kissé vegyesek vele az érzéseim. Azt hiszem még fel kell nőnöm hozzá. Még sosem volt folyékony pirosítóm és az igazat megvallva megszenvedtem a felvitelénél, annyira brutálisan pigmentált. Nem viccelek. Látszik a swatchon, hogy az egy kicsi pumpálásnyi is bőven sok, pláne az én arcomra.
Csomagolását tekintve pumpás kiszerelésben érkezik(hasonlít az E.L.F. HD pirosítóira), már előre látom, hogy a fekete részt törölgetni kell, ha nem akarom, hogy pirosítós maradjon, amiben annyi a negatív, hogy akkora adagokban kell gondolkodni, amennyit a pumpálás enged. De ez csak az én mizériám, egyébként praktikus kiszerelés.
Én a Heat színben kaptam meg őt, ami egy narancssárgás-barackos szín, ennek nagyon örültem, mert eleve könnyen kipirulós fajta az arcom, nem akarok még több rózsaszínt fölvinni rá. Ahogy említettem, eszméletlenül pigmentált, türelmesen kell vele dolgozni, hogy egyenlően el lehessen oszlatni, de eldolgozható egész halványra is. Tartóssága megfelelő, a folyékony pirosítók eleve jobban kibírják a napi strapát az arcon, mint a simák, ahogy hallottam.
A használatával nekem még kísérleteznem kell, de magával a termékkel meg vagyok elégedve :)
I was very excited when I got the next product but my feelings about it are a bit mixed. I've never had a blush lacquer/liquid blusher before and to tell the truth I struggled a little bit with the applying since it's brutally pigmented. I'm not joking, the swatch prooves it. I got that amount with one pumping, it's enough for my cheeks.
As for the packaging, it resembles the E.L.F's HD blushes, it comes with a useful pump. 
I got it in the colour 'Heat' which is a orangey-peachy colour, I was very happy with it because I flush easily, I don't want more pink on my cheeks. As I mentioned, it is insanely pigmented, the applying requires patience but it blends nicely and it can be toned down. It lasts all day so no complains :)
I think I will need to experience more with these blush lacquers and how to apply them more evenly but I'm satisfied with the product.


Az egyetlen termék a négyesből, ami nem nyűgözött le. Hosszabbít, hosszabbít, de valahogy nem tetszik a végeredmény. A márka Amazing Lengths fantázianevű spiráljáról beszélek. Külsőre igényes, fekete csomagolású, a keféje gumis, hosszúkás és egyenes, a sörték rajta egy csöppet rövidnek tűntek.
Elvileg azt ígéri, hogy minden szempillát meghosszabbít a gyökerüktől a végükig, ezt megtette valamilyen szinten, de semmi mást. Színt kb. alig ad a szempilláknak, összetapasztja őket és ezáltal elég furcsa végeredményt kapunk. Úgy voltam vele, hogy eleve kicsit göndörek a pilláim, elég lesz nekik a hosszabbítás, de nem így lett. 2 rétegben már tapadnak, a 3. réteggel nem is mertem próbálkozni. Próbáltam alapnak is más spirál alá, de szörnyen összecsomósítja a szempillákat úgy, amit én ki nem állhatok.
690Ft-ba került, amiért ne várjon az ember csodát, lehet, hogy másoknál beválik, nálam nem.
The only product that didn't amaze me. It lenghtens, yes it does but somehow I don't like the look that the Amazing Lengths mascara gives. The packaging is nice, the plastic brush is long and straight, the bristles seemed a bit too short for my liking.
It promises to lengthen all lashes root to tip and it does in a way but nothing else. It barely gives any colour and it made my eyelashes stuck together which I don't really like. I hoped that since my eyelashes are a bit curly just lengthening them will be enough but no. I took the last picture after applying 2 coats and I didn't dare to apply a third. I tried to use it as a base under my other mascaras but it really made my eyelashes stuck together to the point I can't stand it.
Its price is cheap so don't expect any miracles, maybe it works for other people with different kind of eyelashes, well it didn't really worked for me.

Mindent egybevetve én beleszerettem a termékekbe, nem véletlenül rendeltem még többet a saját pénzemen, amikről szintén tervezek egy tesztes posztot, úgyhogy figyeljetek!
All in all, I fell in love with Makeup Revolution and its qualitative but affordable products, that's why I bought more that I will review in the Part 2. Stay tuned!


Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

1 megjegyzés: