2014. november 20., csütörtök

Bécsi Wishlist 2014

Hali~

Idén is megyünk Bécsbe, a fő cél az adventi vásár, de természetesen más shoppingolás is belefér majd ;)
Egy kis kívánságlistát is összeállítottam azokról a dolgokról, amik birizgálják a fantáziámat és 90%, hogy ha veszek valamit, az erről a listáról lesz(ha megtalálom...)

1. Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles


Már tavaly is birizgálta a fantáziámat, de akkor az "itthon nem kapható korrektorok" csatájában a Fit Me nyert, de idén szerintem őt hozom el. Kifejezetten a szem alatti sötét karikákra specializálódott, ott helyben dől majd el a teszterek kipróbálása után, hogy a Fair (legvilágosabb, naná) árnyalat vagy a Brightener lesz a nyerő.
ár: 10 euró a Bipában (átszámítva kb. 3000 Forint)

2. Ebelin Professional Make up & Concealer Pinsel


Tömött, lapos tetejű ecset, amit akár alapozó/bb krém/cc krém vagy korrektor felvitelére is használhatunk. Ebelin ecseteket itthon is lehet kapni de őt még sosem láttam, úgyhogy remélem odakint egy Dmben meg tudom találni.
ár: 4 euró a Dmben (átszámítva kb. 1200Ft)

3. Ebelin Professional Präzisions Make-up Ei

A Beauty Blender dupe-ja ez is, mivel az ára már kb. nevetséges, egy próbát megér. Pozitív teszteket olvastam róla, úgyhogy reméljük nekem se okoz majd csalódást :)
ár: 2,25 euró a Dmben (kb. 700Ft... )

4. Essie körömlakk

A nyáron vásárolt Really Red árnyalattal nagyon meg vagyok elégedve, így nem kérdés, hogy egy újabb szín beszerzésén gondolkodom, így a neten a Eternal Optimist, a Demeure Vix és az Angora Cardi színek nagyon tetszettek, szerintem igazi őszi árnyalatok!
ár: 10 euró mind a Bipában, mind a Dmben (kb. 3000Ft)

5. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - Travel size

Azt csiripelték a neten az osztrák bloggerinák, hogy létezik egy bécsi Marionnaud, a Stephandsomhoz közel, ahol beszerezhetőek az Urban Decay ikonikus termékei! Mivel nincsenek nagy igényeim, se nagy pénztárcám, az "utazó méretű" original primer potion pont megfelelő lesz.
ár: 10 euró (kb. 3000Ft)
/ a normál méretű 18 euró körül van, ami viszont már 5500Ft, na az azért nekem kicsit sok egy szemhéjalapozóért.../

6. Urban Decay Naked Basics 1? 2?


Ez lesz a legnagyobb durranás, ha tényleg megveszem (Boldog előkarácsonyt, Andi!). Egyelőre képtelen vagyok dönteni az első és a nemrég piacra dobott Naked 2 Basics palettácska között, szerintem ez mind a helyszínen fog kiderülni hosszas gondolkodás után, hogy egyáltalán megéri-e, szükségem van-e rá, és ha igen, akkor melyiket tudnám jobban kihasználni :)
/ha egyáltalán megtaláljuk azt a híres-neves Urban Decay-t forgalmazó Marionnaud üzletet.../
ár: 28 euró (kb. 8500Ft, igazából sok webshopba láttam ezen az áron, de így helyben szerintem jobban tudok dönteni, plusz nincs postaköltség, meg semmi ilyesmi...)

7. Forever21 ékszerek
A ruháktól nem esik le az állam, a kínálatuk nagyon hasonló a H&M-hez, de ékszerek terén nagyon jó dolgokba lehet belefutni, kedvező áron!
Webshop alapján ilyesmik kerültek fel a kívánságlistára:
Classic Bead Stud Set
(9 pár, 4 euróért - 1200Ft)

Geo Shapes Statement Necklace
(5 euró, 1500Ft)

Key Heart Necklace & Earring Set
(nyaklánc+ egy pár fülbevaló, 3euró! - kb. 1000Ft)

Chained Midi Ring
( 4 euró - kb. 1200Ft)

Buckled Ring Set
(ő az első számú kiszemelt, nagyon remélem, hogy találunk az üzletben...
4 euró - 1200Ft a két gyűrű)

Cutout Cocktail Ring
(3 euró - kb. 900 Ft)


8. Édességek
Természetesen a finomságok feltankolása se maradhat el, megtesszük szokásos körutunkat a vásárban(kedvencem a karamelles bundában pörkölt mandula) és a Manner Shopban is.


Ti miket terveztek beszerezni, ha mentek? :)

Andi
Youtube | Facebook | Twitter | Instagram Bloglovin' 

3 megjegyzés:

  1. Fúú melyik vásárra mentek?:) A nagyra,vagy a kicsire?:) Anyuval gondolkozunk, hogy elmenjünk-e mert eddig minden évben mentünk de szerintem megunhatatlan. Mi általában vásárban szoktunk körbejárni utána meg elmegyünk a karácsonyi időszakra felállított milka land-be. :) Ott már voltál?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindkettőbe bekukkantunk szerintem, mi is minden évben megyünk, nagyon hangulatos az egész város ilyenkor! Milka Land? Nem, még nem! :D

      Törlés
  2. A hír igaz...magam is megvettem a Marionnaudban a rég áhított Naked 2 palettát.Nem lehet eltéveszteni, sarki üzlet. Jó vásárlást kívánok!

    VálaszTörlés